-

Τα 10 Πιο παράξενα που συμβαίνουν στην Ιαπωνία

Top10
Απίστευτα
Ιαπωνία

Η Ιαπωνία είναι ένα από τα πιο απίθανα μέρη, και εκεί συναντάς πράγματα που δεν θα δεις πουθενά αλλού!

Δείτε ένα απολαυστικό Top10 και στο τέλους του άρθρου ένα καταπληκτικό βίντεο!

Τα 10 πιο ΠΑΡΑΞΕΝΑ που συμβαίνουν στην ΙΑΠΩΝΙΑ

10 – Kancho

Στην Ιαπωνία, τα παιδιά προσχολικής ηλικίας και των μικρών τάξεων του δημοτικού κάνουν ένα είδος φάρσας στους ενήλικους που ονομάζεται kancho. Ενώνουν δάχτυλα και σχηματίζουν ένα όπλο, μόλις βρουν την ευκαιρία χτυπάνε με αυτό το “όπλο” στον πισινό σου….

9 – Οι μαθητές καθαρίζουν

Στην Ιαπωνία το σύστημα εκπαίδευσης είναι πολύ διαφορετικό, από την πρώτη δημοτικού ως και το τέλος της εκπαίδευσης των παιδιών, όλοι οι μαθητές έχουν υποχρέωση να τακτοποιούν, να ξεσκονίζουν, να σκουπίζουν και να σφουγγαρίζουν την αίθουσα τους και τους διαδρόμους. Μεγαλώνοντας οι υποχρεώσεις αυξάνονται και καθαρίζουν και τις τουαλέτες. Με αυτή την τακτική μαθαίνουν τα παιδιά να συνεργάζονται και να προσέχουν το περιβάλλον τους

8 – Δάσος Αυτοκτονιών

Το δάσος Aokigahara,στους πρόποδες του βουνού Fuji,είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός για αυτοκτονίες στην Ιαπωνία. Πάνω από 100 πτώματα βρίσκονται εκεί κάθε χρόνο

7 – Μουσείο Ανθρώπινων Περιττωμάτων

Στο Τόκυο στην Ιαπωνία απ’ότι φαίνεται παίρνουν περιττώματα πολύ στα σοβαρά αφού έχουν δημιουργήσει έκθεση σε μουσείο αφιερωμένη σε εκείνα…Τα παιδιά είναι οι κύριοι επισκέπτες και αφού μάθουν πολλά για τα περιττώματα φοράνε καπελάκια σε ανάλογο σχήμα και κάνουν τσουλίθρα σε λεκάνη τουαλέτας…Αυτή η έκθεση τελειώνει με τραγουδάκι από χορωδία λεκανών τουαλέτας…

6 – Τρίποδο Ξεκούρασης για το Μετρό

Δουλεύοντας πάνω από 100 ώρες την εβδομάδα οι Ιάπωνες είναι φυσικό να είναι κουρασμένοι οταν μετακινούνται με το μετρό, έτσι έχουν εφεύρει το τρίποδο που τους βοηθά να στηρίζουν το κεφάλι τους και να κοιμούνται καθ’οδόν.

5 – Πάρα πολλοί Αυτόματοι Πωλητές

Εδώ στην Ελλάδα δεν είμαστε και τόσο συνηθισμένοι στους πάρα πολλούς αυτόματους πωλητές… στην Ιαπωνία όμως αυτό δεν ισχύει…Έχουν πάρα πολλά τέτοια μηχανήματα παντού! ακόμα και στην κορυφή βουνού.Και δεν πουλούν τα συνηθισμένα νερά αναψυκτικά σοκολάτες και σνακσ… πουλούν σχεδόν τα πάντα! σουβενίρ, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ζεστό φαγητό,αυγά,εσώρουχα,επιτραπέζια παιχνίδια, σχεδόν τα πάντα!

4 – Ο φόβος του τέσσερα

Πολλοί Ιάπωνες έχουν τετραφοβία, φοβούνται δηλαδή το νούμερο τέσσερα! ο λόγος είναι γιατί η προφορά του μοιάζει με τη λέξη θάνατος…έτσι έχουν συνδέσει πολλά άσχημα περιστατικά με αυτόν τον αριθμό.. είναι ένα είδος προκατάληψης. Έτσι αν πάτε ποτέ προς τα εκεί μη σας κάνει εντύπωση που στο ασανσέρ δεν υπάρχει το νούμερο 4 ή το 14.

3 – Υιοθεσίες Ενηλίκων

Το ήξερες πως οι περισσότερες υιοθεσίες που γίνονται στην Ιαπωνία είναι ενηλίκων;Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους, είτε γιατί έχουν μόνο κόρες και δεν θέλουν να εξαφανιστεί το επίθετό τους,είτε επειδή θέλουν να κληροδοτήσουν τις επιχειρήσεις τους σε ικανά άτομα να τις διαχειριστούν ενώ συγχρόνως η επιχείρηση να μένει στα χέρια της οικογένειας, έτσι υιοθετούν κάποιο ικανό στέλεχος της εταιρείας και την αφήνουν σε καλά χέρια…

2 – παράξενες γεύσεις ΚιτΚατ

όχι στην Ιαπωνία τα Κιτ κατ δεν έχουν μόνο γεύση σοκολάτα… Υπάρχουν 15 γεύσεις…(μπορεί και παραπάνω!) φράουλα, εσπεριδοειδή, αχλάδι,μήλο, μπανάνα, φασόλι σόγιας,γλυκοπατάτα, καυτερό τσίλι, κανέλα, τσιζκέηκ φράουλας, τσιζκέηκ μούρων, 2 είδη τσάι,σιρόπι καραμέλα, κοκκινοφάσουλα και wasabi.

1 – Παράξενες Μετατροπές στο σώμα

Και τι δεν έχουμε δει γενικότερα με τις μετατροπές στο ανθρώπινο σώμα… στην Ιαπωνία έχουν κάνει μόδα το μέτωπο-κουλούρι.. Ευτυχώς δεν είναι κάτι μόνιμο. Κάνουν ένεση με αλατόνερο στο κούτελό τους και πρήζεται, μετά το πιέζουν για να πάρει τη μορφή κουλούρας.. αυτό το έργο τέχνης μένει στο κεφάλι γύρω στις 24 ώρες.

Δείτε το βίντεο:

[via]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ