-

Μια νέα τάση στο σούσι γεννιέται

Μια νέα τάση στο σούσι γεννιέται...

Μια νέα τάση στο σούσι γεννιέται…

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη σούσι εκεί έξω, από Chirashi Σούσι και Nigiri Σούσι σε Oshizushi και Inarizushi. Αλλά δεν υπήρξε ποτέ ένα ντόνατ σούσι. Τουλάχιστον όχι μέχρι τώρα!

Η ιδέα ξεκίνησε από την Sam, μια χορτοφάγο παρασκευάστρια τροφίμων που δημοσέυσε πρόσφατα εικόνες από γαστρονομικές δημιουργίες της για τους 142χιλιάδες οπαδούς της στο Instagram. Τα έκανε αλοίφωντας ένα καλούπι ντόνατ με λάδι καρύδας και προσθέτοντας κρύο ρύζι πριν από τη διακόσμηση του ντόνατ με μαύρο σουσάμι, τζίντζερ, wasabi, κάσιους, μαγιονέζα και αβοκάντο. Βέβαια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό, τι συστατικά θέλετε. Το μόνο όριο είναι η φαντασία σας! Και η όρεξή σας. Προφανώς.

Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες για να δείτε αυτά τα υπέροχα έργα τέχνης. Δεν ξέραμε ότι ο κόσμος χρειάζεται τα σούσι ντόνατ, αλλά τώρα που τα έχουμε δει, δεν είμαστε αρκετά σίγουροι για το πώς ζούσαμε τόσο καιρό χωρίς αυτά.

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ