-

Τερμάτισε και αποθεώθηκε: Η γιαγιά Αγγέλα έτρεξε 5 χλμ στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης, το ριξε στο χορό και καταχειροκροτήθηκε

Ελληνες

Έβαλε σε όλους τα γυαλιά η γιαγιά Αγγέλα, η οποία, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, έτρεξε στον 7ο Ημιμαραθώνιο Κρήτης.

Αθλητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και από 40 χώρες αντάμωσαν στις γειτονιές του Αρκαλοχωρίου, του Χουμερίου, του Γαλατά , της Βόνης και του Θραψανού όχι απλά για να τρέξουν αλλά για να συμμετέχουν σε ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός, να γευτούν την γνήσια Κρητική φιλοξενία και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Πρωταγωνιστές στο κάλεσμα ήταν η γιαγιά Αγγέλα με τον Ογκουνσότο, οι οποίοι «έτρεξαν» για χάρη του διαφημιστικού σποτ.

Η γιαγιά Αγγέλα όμως έτρεξε και στον αγώνα και μάλιστα στα 5 χιλιόμετρα. Όχι μόνο τερμάτισε αλλά στο τέλος το έριξε και στους κρητικούς χορούς κερδίζοντας το χειροκρότημα από πολλούς παρευρισκόμενους και αθλητές.

Μετά το τέλος του αγώνα η κρητική μουσική ηχούσε στο ανοιχτό θέατρο Αρκαλοχωρίου με τη γιαγιά Αγγέλα να εντυπωσιάζει με την όρεξή της, τις αγωνιστικές και χορευτικές της ικανότητες.

@krhthmonomia Η γιαγιά Αγγέλα που πρωταγωνίστησε στο σποτ του Ημιμαραθωνίου Κρήτης, ετρεξε τα 5 χιλιόμετρα και συνεχίζει με χορό!! #ημιμαραθωνιος2023 #κρητης ♬ πρωτότυπος ήχος – Η Κρήτη Είναι Μόνο Μία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ