-

Θαύμα για την Ρούλα Σταματοπούλου: «Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μου πήρε το παιδί από την κοιλιά»

gossip
Θρησκεία

Η Ρούλα Σταματοπούλου βάφτισε τον 2 χρονών γιο της, Μιχαήλ Άγγελο στην Τήνο, καθώς είχε κάνει ένα τάμα για να δημιουργήσει οικογένεια.

Η γνωστή make up artist μίλησε στο “Happy Day” της Παρασκευής και μοιράστηκε το θαύμα που είχε βιώσει με τον Μιχαήλ Άγγελο.

Το θαύμα που βίωσε

“Όταν μπήκε στη ζωή μου ο Κωνσταντίνος, ήρθαμε διακοπές στην Τήνο. Είπα στην Παναγία πως αν μου χαρίσει ένα παιδάκι θα ερχόμουν να το βαπτίσω εδώ. Δεν είμαι καλή στα τάματα. Με το που γίνεται το θαύμα δεν είχα διαλέξει όνομα για το παιδί και καθώς χάιδευα την κοιλιά μου λέγοντας άγγελέ μου, άγγελε, κολλάει εκεί το όνομα στα χείλη μου. Δεν μπορούσα να πω τίποτα άλλο από αυτό κι έτσι βγήκε ο Μιχαήλ – Άγγελος” είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τη βάφτιση είπε: “Η βάπτιση έγινε σε πολύ στενό κύκλο και το ευχαριστηθήκαμε όλοι. Υπήρχε τρομερή ενέργεια απ΄ όλους. Ο Μιχαήλ – Άγγελος έκλαιγε αλλά είχαμε τον πάτερ Γεώργιο που ήταν συγκλονιστικός. Τόσο καλός και τρυφερός μαζί του. Θέλω να ευχαριστήσω και όλα τα παιδιά που παραβρεθήκανε εδώ και διοργανώσανε και τα γενέθλια του παιδιού”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ