-

Τύπος μετατρέπει παλιό φορτηγό σε φορητή ντουζιέρα για άστεγους

Τύπος μετατρέπει παλιό φορτηγό σε φορητή ντουζιέρα για άστεγους

Όταν οι άνθρωποι θέλουν να βοηθήσουν τους άστεγους συνήθως τους παρέχουν αγαθά, όπως τρόφιμα, νερό, ρούχα ή σαπούνι. Αλλά τι γίνεται με την προσωπική τους υγιεινή; Το σαπούνι δεν είναι αρκετό για κάποιον ώστε να κρατηθεί καθαρός. Χρειάζεται, επίσης, καθαρό νερό και ασφαλή εγκατάσταση πλύσης. Εκεί ακριβώς είναι που επεμβαίνει ο Jake Austin.

Βοηθάει τους άστεγους στο St Louis, του Missouri για χρόνια τώρα, αλλά μόλις πρόσφατα του ήρθε μια λαμπρή ιδέα: αγόρασε ένα παλιό φορτηγό από το Craigslist για $ 5,000 και το μετέτρεψε σε μια κινητή μονάδα ντους με τίτλο “Shower to the people” . Περιέχει δύο καμπίνες ντους και μια μακρά σειρά από νεροχύτες και καθρέφτες, επιπλέον οι εργαζόμενοι του “Raise the Bar” δίνουν δωρεάν σαπούνι για άτομα που χρησιμοποιούν τη μονάδα. Το νερό έχει ληφθεί από πυροσβεστικούς κρουνούς και θερμαίνεται με τη βοήθεια μιάς εξωτερικής γεννήτριας.

“Η καλή υγιεινή προάγει την υγεία, ενισχύει την ελπίδα και αποκαθιστά την αξιοπρέπεια σε εκείνους που μπορούν να την έχουν χάσει.” – εξηγεί  ο Austin .

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ