-

Το κακομαθημένο εγγονάκι του έκανε σαν υστερικό μέσα στο σούπερ μάρκετ. Η αντίδραση του παππού ήταν άψογη

Το κακομαθημένο εγγονάκι του έκανε σαν υστερικό μέσα στο σούπερ μάρκετ. Η αντίδραση του παππού; Άφησε άφωνους τους πελάτες!

Σε όλους αρέσουν τα ανέκδοτα. Το παρακάτω ανέκδοτο δημοσιεύτηκε στο Reddit. Όποιος έχει παιδί ή έχει φυλάξει ποτέ παιδί θα καταλάβει το ανέκδοτο και θα το βρει ξεκαρδιστικό. Αφορά έναν παππού και την δυσκολία του να πάει για ψώνια με τον γκρινιάρη εγγονό του.

Αν έχετε πάει ποτέ για ψώνια με κάποιο παιδί, τότε ξέρετε πόσο εύκολα μπορεί να σας εκνευρίσει το ότι χρειάζεται να του υπενθυμίζετε συνεχώς ότι δεν μπορεί να αγοράσει τα πάντα στο μαγαζί.

Στο ανέκδοτο αυτό μια περαστική είδε έναν παππού να μεταχειρίζεται τον εγγονό του με την υπομονή αγίου. Αλλά τα πράγματα είχαν διαφορετική έκβαση, όταν η περαστική αποφάσισε να μιλήσει στον παππού για την προσπάθεια του.

«Ήταν ξεκάθαρο σε εκείνη ότι ο παππούς ήταν απασχολημένος με το παιδί που φώναζε για γλυκά στον διάδρομο με τα γλυκά, για μπισκότα στον διάδρομο με τα μπισκότα και για φρούτα, δημητριακά και γρανίτα στους υπόλοιπους διαδρόμους. Ο παππούς του έλεγε με ήρεμη φωνή, “Ήρεμα, William, δεν θα κάνουμε πολύ. Ήρεμα, αγόρι μου”.

Σε ένα ακόμη ξέσπασμα, ακούει τον παππού να λέει ήρεμα, “Όλα καλά, William, δυο λεπτά ακόμα και θα φύγουμε από δω. Κρατήσου, αγόρι μου.” Στο ταμείο, ο μικρός πετάει τα πράγματα έξω από το καρότσι και ο παππούς του λέει ξανά με ήρεμη φωνή, “William, William, χαλάρωσε, φίλε, μην νευριάζεις.

Θα είμαστε σπίτι σε 5 λεπτά. Ηρέμησε, William.” Εντυπωσιασμένη, η γυναίκα πηγαίνει έξω, εκεί που ο παππούς φορτώνει τα ψώνια του και το αγόρι στο αυτοκίνητο. Λέει στον ηλικιωμένο, “Δεν είναι δική μου δουλειά, αλλά ήσασταν απίθανος. Δεν ξέρω πώς το καταφέρατε.”»

«“Μείνατε ήρεμος όλη την ώρα, όσο άτακτος κι αν ήταν. Συνεχίσατε να του λέτε με ηρεμία ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Ο William είναι πολύ τυχερός που σας έχει έχει παππού του.” “Σας ευχαριστώ”, είπε ο παππούς, “αλλά ο William είμαι εγώ. Αυτό το κακομαθημένο το λένε Kevin”.»

Σε έναν τέλειο κόσμο, όσοι φροντίζουν τα παιδιά θα νόμιζαν ότι ο William είναι το παιδί, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος όλη την ώρα. Τον συγχαίρουμε που δεν έχασε την ψυχραιμία του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ