-

Το Ναυάγιο: Άγγελος και Βάσω γίνονται ζευγάρι

τηλεόραση
Το Ναυάγιο

Το Ναυάγιο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Άγγελος και Βάσω γίνονται ζευγάρι.

Να και ένα ευχάριστο…

Ο Μάκης ζει όμορφες στιγμές με τη Λίνα και στεναχωριέται που ο Άγγελος είναι μονίμως έρημος και μαραζωμένος. Καθώς ο Μάκης εκτιμά πολύ τον φίλο του και το διάστημα που μένουν μαζί στα σπιτάκια της κυρίας Χριστίνας, έχουν έρθει πολύ κοντά τον αισθάνεται σαν αδερφό του και θέλει να τον αποκαταστήσει και να τον δει ξανά χαρούμενο κι αισιόδοξο για τη ζωή.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, η Λίνα από την πλευρά της έχει αναλάβει την προστασία της αδερφής της από τότε που ήρθε στην Αθήνα, πληγωμένη μετά την διάλυση του αρραβώνα της. Η Βάσω ήταν αρραβωνιασμένη στην Κρήτη με έναν τύπο που της φέρθηκε σκάρτα και την κλείδωσε συναισθηματικά.

Τον είχε ερωτευτεί βαθιά και δεν κατάφερε ούτε και θέλησε ποτέ να ξεπεράσει την απιστία του. Παρότι ο πατέρας της είχε όνειρο για εκείνη να γίνει μία καλή σύζυγος και νοικοκυρά και να μεγαλώσει τα παιδιά της κοντά του, όταν έμαθε πως της φέρθηκε ο υποψήφιος γαμπρός του, δεν δίστασε να τον πετάξει έξω από το σπίτι και να δώσει στην Βάσω μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, που τόσο έχει ανάγκη.

Με συνοπτικές διαδικασίες λοιπόν ο Δημήτρης έστειλε την μικρή του κόρη στην πρωτεύουσα ώστε να ηρεμήσει πλάι στην αδερφή της και να ξανά βρει τον εαυτό της. Η Λίνα βλέποντας τη Βάσω να μην μπορεί να συνέρθει και να ξεπεράσει τον πρώην της όταν τα έμπλεξε με τον Μάκη, του εκμυστηρεύτηκε τον καημό της.

Εκείνος με τη σειρά του άρχισε να σκέφτεται πως θα είχε ενδιαφέρον να γνωρίσει τον κολλητό του στην αδερφή της αγαπημένης του και αμέσως έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο τους. Το σκηνικό της γνωριμίας στήνεται τάχιστα και την αφορμή δίνει ένα τραπέζι που κανονίζει η μητέρα των δύο κοριτσιών, η Πολυξένη.

Εκεί ο Άγγελος και η Βάσω θα γνωριστούν για πρώτη φορά και σχεδόν αμέσως οι ερωτικές σπίθες αρχίζουν να πετάγονται ανάμεσα στους δύο νέους. Το συγκεκριμένο τραπέζι βέβαια θα είναι άκρως επεισοδιακό και για ένα ακόμα λόγο, καθώς θα φέρει στην επιφάνεια τα συναισθήματά του Δημήτρη για τη Μαρία με απρόβλεπτες συνέπειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ