-

«Το παιδί μου θα ζήσει!» Κέρδισε το στοίχημα της ζωής η 7χρονη που δίνει μάχη με τον καρκίνο από 18 μηνών μωράκι

Ένα 7χρονο κοριτσάκι που πάλευε γενναία με τον καρκίνο από 18 μηνών μωράκι κέρδισε το στοίχημα της ζωής.

Η ζωή της μικρής Breya Ward, η οποία σήμερα είναι 7 ετών ξεκίνησε με αμέτρητες δυσκολίες. Σε ηλικία μόλις 18 μηνών διαγνώστηκε με καρκίνο σε στάδιο 4 και από τότε η μικρούλα ξεκίνησε ένα πολύ δύσκολο και επίπονο ταξίδι. Ευτυχώς, μετά από τόσα χρόνια κέρδισε το στοίχημα της ζωής και είναι έτοιμη να ζήσει σαν ένα κανονικό παιδί.

Η Breya που ζει στο Colchester της Αγγλίας, διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα σταδίου 4 σε ηλικία 18 μηνών. Η οικογένειά της αλλά και η ευρύτερη κοινότητα, συγκέντρωσε 250.000 λίρες προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει η μικρούλα στην Αμερική για να υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία.

Πριν από τρία χρόνια η Breya είχε βελτίωση, αλλά λόγω της σοβαρότητας του καρκίνου οι γιατροί εξακολουθούσαν να της δίνουν μόλις 30% πιθανότητες επιβίωσης.

Η γενναία Breya, όμως, δεν το έβαλε κάτω και πριν λίγο καιρό πήρε το πράσινο φως από τους γιατρούς της ότι είναι επιτέλους μια χαρά! Νίκησε τον καρκίνο και είναι έτοιμη να ξεκινήσει ξανά τη ζωής της χωρίς ταλαιπωρίες.

«Τώρα επιτέλους είμαι ευτυχισμένη γιατί το παιδί μου θα ζήσει πολύ και θα είναι χαρούμενο. Αυτή η εμπειρία μας συγκλόνισε αλλά με έκανε και να ωριμάσω. Η Breya μου απέδειξε ότι κυριολεκτικά όλα είναι δυνατά όταν δεν το βάζεις κάτω – πιστεύω ότι η θετική σκέψη παίζει τεράστιο ρόλο σε κάθε ανάρρωση» ανέφερε η μητέρα της.

«Έχει τώρα την κανονική ζωή ενός επτάχρονου και τις καλύτερες προϋποθέσεις για να ζήσει όμορφα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ