-

Τον βρήκαν: Ο άνδρας με το όπλο που έβαψε με αίμα το Γκάζι

Επικαιρότητα

Οι Αρχές αναζητούν έναν 37χρονο Αλβανό εγκληματία, ο οποίος θεωρείται επικίνδυνος και εμπλέκεται στους πυροβολισμούς που έλαβαν χώρα στο Γκάζι.

Ο Nardi Izmet Idrizi, 37 ετών, είναι ο Αλβανός εγκληματίας που πυροβόλησε και προκάλεσε σοβαρά τραύματα σε τρεις Κρητικούς στο Γκάζι. Όπως και ο συνεργάτης του που συνελήφθη νωρίτερα, ο Idrizi είναι γνωστός στις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Idrizi είναι εμπλεκόμενος σε διάφορες υποθέσεις ληστειών και έχει απελαθεί δύο φορές από την Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά, κατάφερνε πάντα να επιστρέψει.

Ειδικότερα, είναι ο κύριος ύποπτος για μια ληστεία που έλαβε χώρα στον Αυλώνα της Αλβανίας.

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα στον αλβανικό Τύπο, ο Idrizi είναι ο άνδρας που πυροβόλησε και τραυμάτισε τους τρεις Κρητικούς.

Νωρίτερα, η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε έναν από τους μαφιόζους που εμπλέκονται στο αιματηρό περιστατικό στο Γκάζι. Πρόκειται για τον συνοδηγό του οχήματος, ο οποίος κατηγορεί τον οδηγό που αναζητείται για την επίθεση.

«Δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει, εγώ απλά έριξα ένα χαστούκι», δήλωσε ο συνεληφθείς Αλβανός μαφιόζος στους αστυνομικούς. Αυτός ήταν ο συνοδηγός του οχήματος, όχι ο άνδρας που πυροβόλησε και που ακόμη αναζητείται από τις Αρχές.

Όταν ρωτήθηκε γιατί έφυγε από το σημείο και διέφυγε με τον Αλβανό που πυροβόλησε, φέρεται να απάντησε ότι «φοβήθηκε».

«Φοβήθηκα πολύ μετά από αυτό που έγινε», δήλωσε. Επίσης, ανέφερε ότι δεν γνωρίζει που βρίσκεται ο καταζητούμενος.

Ο συνεληφθείς είναι ένας 33χρονος Αλβανός μαφιόζος, γνωστός στις Αρχές. Δεν είναι ο άνδρας που πυροβόλησε, αλλά ο συνοδηγός του οχήματος. Ήταν αυτός που ξεκίνησε την κόντρα και χαστούκισε τους Κρητικούς.

Είναι γνωστός στις Αρχές για την εμπλοκή του σε υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών. Συγκεκριμένα, έχει συλληφθεί τέσσερις φορές για τα παραπάνω αδικήματα, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Το οχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες εντοπίστηκε στην περιοχή των Βριλησσίων και εξετάζεται για αποτυπώματα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι δράστες των πυροβολισμών εναντίον των τριών Κρητικών στο Γκάζι είναι γνωστοί στις Αρχές. Σε ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο, φαίνεται το οχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν, και φαίνεται ότι το είχαν νοικιάσει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ