Τρόποι για να κάνετε το σπίτι σας να κατακλύζεται από ωραίες μυρωδιές

Σπίτι

Υπάρχει κάτι ξεχωριστό στις ωραίες μυρωδιές – δεν καταλαβαίνετε πάντα ότι είναι εκεί, αλλά όταν μπαίνετε σε ένα χώρο με συγκεκριμένο άρωμα, πάντα σας έρχεται στο μυαλό μια όμορφη ανάμνηση.(Θυμάστε πως μύριζε το σπίτι της γιαγιάς σας;) Δημιουργήστε αυτό το αποτέλεσμα στο σπίτι σας – ή απλά διώξτε τις δυσάρεστες οσμές – με αυτά τα κόλπα.

Σιγοβράστε νερό σε ένα κατσαρολάκι και βάλτε μέσα φέτες από κίτρο και βότανα, όπως λεβάντα ή μέντα. Η ζέστη θα διαποτίσει με γλυκιά μυρωδιά το σπίτι σας. Καθαρίστε τους σωλήνες σας. Αρχικά ρίξτε μια σταγόνα υγρό για τα πιάτα με άρωμα λεμόνι και αφήστε να τρέξει νερό.

Αν η μυρωδιά δεν φεύγει, ρίξτε μισή κούπα μαγειρική σόδα και αφήστε να τρέχει ζεστό νερό. Τοποθετήστε σωστά τα κεριά σας. Είναι ο πιο προφανής τρόπος για να μυρίζει όμορφα ένα σπίτι, αλλά αν τα τοποθετήσετε σωστά θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Βάλτε τα σε μέρη που δε θα περιμένατε να είναι, όπως η ντουλάπα με τα λευκά είδη ή οπουδήποτε θα υφάσματα θα απορροφήσουν το άρωμα – αλλά μην τα ανάψετε. Έτσι, τα σεντόνια σας θα έχουν το άρωμα όπου κι αν τα βάλετε. Τοποθετήστε φυτά στο χώρο σας, για να καθαρίζουν τον αέρα αλλά και για να ομορφύνουν το σπίτι σας. Μπορεί να βάλετε γεράνι, γιασεμί, ευκάλυπτο, γαρδένια και ορχιδέα.

 Τρόποι να κάνετε το Σπίτι σας να μυρίζει Υπέροχα! - Εικόνα 1

Ψήστε ένα ωραίο γλυκό, όπως κουλουράκια ή κέικ και αφήστε το άρωμα να διεισδύσει στο χώρο σας.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ