-

Τρόποι για να κάψεις θερμίδες ενώ κοιμάσαι

5 τρόποι για να κάψεις θερμίδες ενώ κοιμάσαι
Δίαιτα

Μπορείς να κάψεις θερμίδες κάνοντας δουλειές στο σπίτι, αλλά μπορείς να τις κάψεις κι ενώ… κοιμάσαι;

Κι όμως, σύμφωνα με τους ειδικούς όχι μόνο είναι εφικτό αλλά μπορείς να επισπεύσεις και τις διαδικασίες με τους εξής 5 τρόπους:

5 τρόποι για να κάψεις θερμίδες ενώ κοιμάσαι

Καζεΐνη

Αν θέλεις να κάψεις θερμίδες την ώρα που κοιμάσαι τότε τα συμπληρώματα καζεΐνης θα σε βοηθήσουν. Η πρωτεΐνη αυτή απορροφάται αργά, περίπου σε 6-8 ώρες, το οποίο σημαίνει ότι ο μεταβολισμός σου θα λειτουργεί όλο το βράδυ για να την χωνέψει!

Πόσες ώρες κοιμάσαι;

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να χάσεις κιλά είναι να κοιμάσαι περισσότερο! Η έλλειψη ύπνου όχι μόνο είναι καταστροφική για τη διατροφή σου αλλά μπορεί να σε παχύνει! Ο ύπνος απελευθερώνει ορμόνες που ρυθμίζουν την ενέργειά σου και την όρεξή σου!

Τυρί κότατζ

Λίγο πριν πέσεις για ύπνο, κατανάλωσε λίγο τυρί κότατζ! Εάν κοιμηθείς νηστικός, τότε θα ξυπνήσεις με μεγάλη όρεξη και δύσκολα θα καταφέρεις να μείνεις πιστός στη διατροφή σου. Αντίθετα ένα υγιεινό σνακ, όπως το κότατζ που περιέχει τρυπτοφάνη μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου σου και να σε κρατήσει χορτάτο μέχρι το επόμενο γεύμα σου.

Ασκήσεις

Κι όμως μερικές ασκήσεις πριν κοιμηθείς μπορούν να σε βοηθήσουν να κάψεις θερμίδες αμέσως μόλις πέσεις στο κρεβάτι. Οι ασκήσεις με αντίσταση το βάρος του σώματος θεωρούνται ιδανικές για να ξυπνήσεις τον μεταβολισμό σου όχι μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας αλλά κι όλη την ημέρα.

Μικρά γεύματα

Όταν τρως μικρά και συχνά γεύματα ενισχύεις τον μεταβολισμό σου, αλλά και την απώλεια κιλών κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ο οργανισμός σου θα συνεχίσει να καίει λίπος την ώρα που κοιμάσαι, αρκεί τα γεύματα που θα επιλέξεις να είναι και υγιεινά!

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ