-

Τρόποι για να τον (ξανά)κερδίσεις!

Σχέσεις
Ψυχολογία

Έχεις μόλις χωρίσει και το μόνο που σκέφτεσαι είναι πως θα τον ξανακερδίσεις; Έχουν περάσει λίγοι μήνες και μετάνιωσες για τον χωρισμό;

Λένε ότι όταν σπάσει το γυαλί δεν ξανά-κολλάει, ειδικά αν προσπαθήσεις για επανασύνδεση με τα ίδια… μυαλά.

Ανακάλυψε 6 τρόπους για να τα ξαναβρείτε χωρίς να φοβάσαι ότι θα σας χωρίσουν πάλι οι ίδιοι λόγοι:

6 τρόποι για να τον (ξανά)κερδίσεις!

1.Μην έχεις καμία επαφή μαζί του: Το πρώτο βήμα για να τον ξανακερδίσεις είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα αρνητικά συναισθήματα που έχεις για αυτόν και τη σχέση σας, να σκεφτείς τι θέλεις αλλά και πώς να το διορθώσεις. Καλό είναι να προσπαθήσετε για επανασύνδεση όταν θα είστε έτοιμοι και οι δύο!

2.Κάνε νέα πράγματα: Βγες έξω, βρες ένα νέο χόμπι, κάνε ένα σεμινάριο, βρες μια ασχολία που θα σε κάνει δημιουργική και θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις τον χωρισμό.

3.Γίνε περισσότερο κοινωνική: Κάνε νέες παρέες, βγες περισσότερο με τους φίλους σου. Έτσι θα αρχίσεις να διασκεδάζεις και θα συνειδητοποιήσεις ότι έχεις αρκετούς φίλους που σε στηρίζουν ψυχολογικά.

4.Ασχολήσου με την εξωτερική σου εμφάνιση: Πήγαινε γυμναστήριο, άλλαξε τα μαλλιά σου, κάνε μια θεραπεία ομορφιάς. Κάνε ό,τι θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου και θα βελτιώσει τη διάθεσή σου.

5.Βγες ραντεβού: Κι όμως, πριν προσπαθήσεις να κάνεις μια νέα αρχή με εκείνον καλό είναι να φλερτάρεις και να γνωρίσεις καινούριο κόσμο. Θα ανανεωθείς και θα συνειδητοποιήσεις πολλά πράγματα για τον εαυτό σου αλλά και τι θέλεις από μια σχέση.

6.Να είσαι θετική: Προσπάθησε να απομακρύνεις τα αρνητικά συναισθήματα για εκείνον και τον τρόπο που χωρίσατε. Μην του ρίχνεις ευθύνες και προσπάθησε να καταλάβεις τις αιτίες που οδήγησαν στον χωρισμό και πως μπορείς να το διορθώσεις.
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ