-

Τζέικομπ Χάκερ: Ο κούκλος Αμερικανός με τους κοιλιακούς στο ημερολόγιο των πυροσβεστών – «Τα κατάφερα»

Ο 30χρονος Τζέικομπ Χάκερ είναι ένας από τους πυροσβέστες που κατάφερε να κάνει ένα όνειρο ζωής πραγματικότητα.

Κυκλοφόρησε το διάσημο ημερολόγιο με τους ημίγυμνους Αυστραλούς πυροσβέστες για καλό σκοπό. Εδώ και 31 χρόνια οι πυροσβέστες βγάζουν τις στολές τους και ποζάρουν για το πιο δημοφιλές περιοδικό πυροσβεστών της Αυστραλίας.

Ο 30χρονος Τζέικομπ Χάκερ είναι ένας από τους πυροσβέστες που κατάφερε να κάνει ένα όνειρο ζωής πραγματικότητα, όπως είπε ο ίδιος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Έλεγα ότι μέχρι τα 30 μου θέλω να μπω στο Ημερολόγιο των Αυστραλών Πυροσβεστών και τα κατάφερα. Έγινα 30 τον περασμένο Ιούνιο και είμαι φέτος στο Ημερολόγιο

«Έλεγα ότι μέχρι τα 30 μου θέλω να μπω στο Ημερολόγιο των Αυστραλών Πυροσβεστών και τα κατάφερα. Έγινα 30 τον περασμένο Ιούνιο και είμαι φέτος στο Ημερολόγιο».

«Αφιέρωσα πολύ καιρό στον εαυτό μου, πολλά χρόνια για να αλλάξω την εμφάνισή μου και τον τρόπο που σκέφτομαι για τον εαυτό μου. Ξέρω πολλούς ανθρώπους που παλεύουν με αυτό καθημερινά».

Όπως αποκάλυψε ο Τζέικομπ, στην εφηβεία του ήταν υπέρβαρος και μετά το σχολείο συνειδητοποίησε πως έπρεπε να αλλάξει τη ζωή του για να είναι υγιής.

Έτσι άλλαξε τη ζωή του

«Όταν τελικά έβαλα στο μυαλό μου ότι αυτό είναι αυτό που θέλω να κάνω, εκεί ήθελα να κατευθύνω τη ζωή μου, 7 χρόνια πριν. Άρχισα να εστιάζω στη γυμναστική, στα βάρη, στη διατροφή και ό,τι χρειάζεται για να είμαι υγιής. Ήταν ο κύριος στόχος μου στη ζωή».

Για να συμμετέχει στο Ημερολόγιο έπρεπε να δείξει μεγάλη αφοσίωση και σκληρή δουλειά στη φυσική κατάσταση και το σώμα του.

«Υπάρχει πολύ στρες, αλλά και πολύ σκληρή δουλειά για να μπορείς να αποδώσεις την καλύτερη εικόνα του σώματός σου. Κάνω βάρη 4 μέρες τη βδομάδα, γιατί το σώμα χρειάζεται την αποθεραπεία για να ξεκουραστεί. Κάνω αερόβια άσκηση 5 μέρες την εβδομάδα».

Ο Τζέικομπ παράλληλα κυνηγά το όνειρό του στο μόντελινγκ και την υποκριτική, με αποτέλεσμα το Netflix να του προτείνει να περάσει από δοκιμαστικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ