-

Βασικές κινήσεις για όμορφη επιδερμίδα

5 βασικές κινήσεις για όμορφη επιδερμίδα
Μακιγιάζ
Ομορφιά

5 βασικές κινήσεις για όμορφη επιδερμίδα

Ξέρουμε οτι αγαπάς το μακιγιάζ κι ακόμα κι αν το κάνεις σπάνια, το ξέρεις οτι και πάλι το δέρμα σου ταλαιπωρείται καθημερινά;

Δες πως μπορείς να το φροντίσεις:

1. Πάντα να καθαρίζεις το πρόσωπό σου

Ακόμη κι αν κλείνουν τα μάτια σου από τη νύστα, προσπάθησε να είσαι σχολαστική με τον καθαρισμό του προσώπου σου και το ντεμακιγιάζ του. Με αυτόν τον τρόπο θα απομακρύνεις σκόνη, ιδρώτα, προϊόντα που βαραίνουν την επιδερμίδα σου κι έτσι το επόμενο πρωί θα δείχνεις φρέσκια και λαμπερή.

2. Ενυδάτωνε την επιδερμίδα σου συχνά

Το πρόσωπό σου έχει ανάγκη από φροντίδα, προστασία και σωστή ενυδάτωση. Ειδικά, αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα θα πρέπει να την ενισχύεις τακτικά με το κατάλληλο προϊόν. Κι αν δεις ότι το πρόσωπό σου σε “τραβάει” μέσα στη μέρα, παρότι εφαρμόζεις την ενυδατική σου κρέμα πρωί και βράδυ, δοκίμασε να τη χρησιμοποιήσεις και ενδιάμεσα.

3. Εφάρμοζε μία με δύο φορές την εβδομάδα τις σωστές μάσκες προσώπου

Φρόντιζε να έχεις πάντα στο νεσεσέρ σου μία μάσκα ενυδάτωσης, καθαρισμού και λάμψης, που θα τις εφαρμόζεις μία με δύο φορές μέσα στην εβδομάδα.

4. Πίνε πολύ νερό

Είναι ίσως το απλό, φυσικό μυστικό ομορφιάς, που μπορείς να υιοθετήσεις άμεσα, καθώς θα σε βοηθήσει να έχεις την πιο απαλή και λαμπερή επιδερμίδα κάθε στιγμή.

5. Εφάρμοζε τα σωστά προϊόντα

Πριν αγοράζεις οτιδήποτε για το πρόσωπό σου, φρόντιζε να κάνεις μια καλή έρευνα αγοράς και γιατί όχι, να ζητάς τη γνώμη του ειδικού, ώστε να επενδύεις μόνο σε προϊόντα που έχει πραγματικά ανάγκη η επιδερμίδα σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ