-

Βασιλική Τρουφάκου: Μισογυνισμός και προκατάληψη όταν η γυναίκα εκφράζει την άποψή της

30

Η Βασιλική Τρουφάκου μιλώντας στο “Night Out” αποκάλυψε πολλά σχετικά με την οικογένειά της, την απώλεια του πατέρα της και τον μισογυνισμό στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ξεκινώντας, μας είπε: “Είμαι πολιτικός μηχανικός, αλλά επίσης συνεργάζομαι με το γραφείο του αδερφού μου. Έχω δύο αδέρφια που με έχουν ταλαιπωρήσει πολύ ως παιδί. Ωστόσο, ο μεγάλος μου αδερφός ήταν και προστάτης μου σε πολλές περιπτώσεις της ζωής μου.”

Αναφερόμενη στον χαμό του πατέρα της, δήλωσε: “Η σχέση με τον πατέρα μου ήταν καλή. Ήταν ο κλασικός πατέρας που ήταν συχνά μακριά από το σπίτι, αλλά η σχέση μας ήταν καλή. Όταν χάνεις έναν από τους δύο γονείς σου, είναι πάντα μια δύσκολη στιγμή. Ωστόσο, με τον χρόνο μαθαίνεις να συμβιβάζεσαι και να αντιμετωπίζεις τη ζωή με νέο τρόπο.”

Συνέχισε: “Το πέρασμα του χρόνου με αγχώνει κάπως. Αλλά γνωρίζω ότι με τον χρόνο έρχονται και νέες ευκαιρίες, νέοι ρόλοι και νέες εμπειρίες. Είναι μια φάση που σου δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψεις πράγματα για τον εαυτό σου και να αναπτύξεις τις ικανότητές σου.”

Τέλος, η Βασιλική αναφέρθηκε στο θέμα του μισογυνισμού στον χώρο της ψυχαγωγίας και του θεάτρου. “Ο μισογυνισμός είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι. Όταν μια γυναίκα εκφράζει την άποψή της, συχνά θεωρείται εκνευριστική ή ανταγωνιστική. Πρέπει να είμαστε πιο επικριτικοί απέναντι στον μισογυνισμό και να στηρίζουμε τις γυναίκες που αγωνίζονται για τη φωνή τους.”

Αυτά ήταν μερικά από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που μοιράστηκε η Βασιλική Τρουφάκου στη συνέντευξή της στο “Night Out”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ