-

Βασίλης Καρράς: Η αφοσίωση στο κοινό του αποδεικνύεται στη συναυλία του Ηρακλείου

Επικαιρότητα

Στην τελευταία του εμφάνιση, ο Βασίλης Καρράς δεν ήθελε να απογοητεύσει τον κόσμο, ακόμη και αν δεν ήταν στην καλύτερη του κατάσταση. Ο αγαπημένος τραγουδιστής «έφυγε» από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων του 2023, αφήνοντας πίσω του μια χώρα γεμάτη θλίψη.

Οι συνάδελφοί του, συγκινημένοι, τον αποχαιρέτησαν από την πίστα όπου τραγούδησαν την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ οι θαυμαστές του και οι απλοί άνθρωποι που τον αγαπούσαν, είπαν το δικό τους «αντίο» μέσω των social media.

Όσοι τον γνώριζαν προσωπικά, μιλούν για έναν καλό, αυθεντικό άνθρωπο με μεγαλείο ψυχής, που πάντα ήταν πρόθυμος να βοηθήσει όποιον μπορούσε.

Πριν από μερικούς μήνες, τον Μάρτιο του 2023, ο Καρράς είχε εμφανιστεί στο Ηράκλειο της Κρήτης. Εκείνη τη νύχτα, αισθάνθηκε μια ζαλάδα και χρειάστηκε να εισαχθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

@anadromes 26/3/23…Η εμφάνηση του ΑΡΧΟΝΤΑ ΒΑΣΣΙΛΗ λίγο μετά μετά το νοσοκομείο με πεταλούδα και με δικιά του ευθύνη παρά την απαγόρευση των γιατρών!!! @#karras_vasilis #karras_vasilis #karras_vasilis🎤 #karraslive #anadromeslive #anadromes #anadromesevent #heraklioncrete #live ♬ πρωτότυπος ήχος – Αναδρομές

Παρόλα αυτά, δεν ήθελε να απογοητεύσει τον κόσμο που είχε έρθει να τον δει, ούτε τους ανθρώπους που θα εργάζονταν μαζί του. Έτσι, πίεσε τους γιατρούς να τον αφήσουν να τραγουδήσει.

Ο Καρράς ανέβηκε στην πίστα με τις «πεταλούδες» στο χέρι, ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του και είχε άπειρο κέφι. Τραγούδησε μέχρι τα ξημερώματα, και μετά επέστρεψε στο νοσοκομείο για να συνεχίσει τη θεραπεία του.

Το νυχτερινό κέντρο στο Ηράκλειο, όπου εμφανίστηκε, ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok από εκείνη την βραδιά, αναφερόμενο στο περιστατικό. Ένας χρήστης σχολίασε ότι στο κοινό ήταν και οι γιατροί, ώστε να τον επιβλέπουν, και το κέντρο επιβεβαίωσε ότι αυτό ήταν ακριβώς το σενάριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ