-

Ο Βραζιλιάνος που αφαίρεσε δύο πλευρά για να μοιάζει… στον φίλο της Barbie

Ο Βραζιλιάνος που αφαίρεσε δύο πλευρά για να μοιάζει… στον φίλο της Barbie
Απίστευτα

Ο Βραζιλιάνος που αφαίρεσε δύο πλευρά για να μοιάζει… στον φίλο της Barbie

Ένας βραζιλιάνος νεαρός, εθισμένος με τις πλαστικές επεμβάσεις, αδιαφόρησε για τις συμβουλές των γιατρών και βρήκε έναν χειρουργό να του αφαιρέσει τα δύο πλευρά που ήθελε.

Ο 29χρονος Mauricio Galdi από το Σάο Πάολο ταξίδεψε από την πατρίδα του στις ΗΠΑ όπου τον ενημέρωσαν ότι μια τέτοια εγχείρηση που ζητούσε θα ήταν πολύ επικίνδυνη. Ωστόσο βρήκε έναν άλλο γιατρό που δέχτηκε να κάνει την εγχείρηση και έτσι είναι πιο κοντά στο στόχο του, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, δηλαδή να μοιάζει στην κούκλα «Ken», τον φίλο της Barbie.

Ο Βραζιλιάνος που αφαίρεσε δύο πλευρά για να μοιάζει… στον φίλο της Barbie - Εικόνα 1

Ο νεαρός, που είναι ηθοποιός, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Οι γιατροί λένε σε όλους ότι είναι επικίνδυνο, αλλά έχω κάνει τόσες πολλές πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις στη ζωή μου και ψάχνω πάντα τους καλύτερους γιατρούς. Είμαι πάντα σίγουρος ότι έχω βρει τον καλύτερο και τώρα βρήκα έναν γιατρό ο οποίος ήταν ειδικός». Πρόσθεσε ότι ο γιατρός που βρήκε του είπε ότι μπορεί να κάνει την επέμβαση αλλά να αφαιρέσει μόνο δύο πλευρά, όχι τέσσερα, έξι κλπ.

Ο Βραζιλιάνος που αφαίρεσε δύο πλευρά για να μοιάζει… στον φίλο της Barbie - Εικόνα 2

Ο Mauricio έχει κάνει ήδη εμφυτεύματα στήθους, εμφυτεύματα στα χέρια, τέσσερις επεμβάσεις στη μύτη και λιποαναρρόφηση. Παραδέχεται ότι σκοπός των επεμβάσεων που κάνει είναι να μοιάζει με τον Ken, τον φίλο της Barbie και γι’ αυτό θέλει να αποκτήσει το τέλειο σώμα ακόμη και με παραμόρφωση. Δεν έχει μάλιστα πρόβλημα να κάνει όσες επεμβάσεις χρειαστούν για να αποκτήσει το ιδανικό σώμα που θα τον κάνει να φτάσει στο στόχο του.

Ο Βραζιλιάνος που αφαίρεσε δύο πλευρά για να μοιάζει… στον φίλο της Barbie - Εικόνα 3

Ο Βραζιλιάνος που αφαίρεσε δύο πλευρά για να μοιάζει… στον φίλο της Barbie - Εικόνα 4

Ο Βραζιλιάνος που αφαίρεσε δύο πλευρά για να μοιάζει… στον φίλο της Barbie - Εικόνα 5

Ο Βραζιλιάνος που αφαίρεσε δύο πλευρά για να μοιάζει… στον φίλο της Barbie - Εικόνα 6

Ο Βραζιλιάνος που αφαίρεσε δύο πλευρά για να μοιάζει… στον φίλο της Barbie - Εικόνα 7
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ