-

Να της ζήσει: Γυναίκα γέννησε μέσα στο αεροπλάνο – Το μωρό ντύθηκε με μωρουδιακά ρούχα των επιβατών

Η πτήση της αεροπορικής εταιρείας «Pegasus Airlines», δεν κατάφερε να ταξιδέψει στην ώρα τους εξαιτίας ενός απίστευτου γεγονότος. Ενώ όλοι ήταν έτοιμοι να κατευθυνθούν στην Γαλλία απ’ την Κωνσταντινούπολη, όλα σταμάτησαν όταν μία επιβάτισσα γέννησε μέσα στο αεροπλάνο.

Μπορεί να ξαφνιάστηκαν, αλλά το γεγονός προκάλεσε χαρά στους επιβάτες της πτήσης, οι οποίοι είδαν το ιατρικό προσωπικό του διεθνούς αεροδρομίου Sabiha Gökçen να σπεύδουν μέσα στο αεροπλάνο, προκειμένου να ξεγεννήσουν τη γυναίκα. Στα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, φαίνονται οι ταξιδιώτες να προσπαθούν να δουν τι γίνεται με τη γυναίκα, που πρόκειται να φέρει στη ζωή ένα μωράκι.

Ένας από τους επιβάτες φαίνεται να προσπαθεί να μαζέψει μωρουδιακά ρούχα από τους υπόλοιπους, προκειμένου να τα δωρίσει στην ετοιμόγεννη. Όπως αναφέρεται στο nypost.com, η έγκυος ξεκίνησε να νιώθει έντονους πόνους, τη στιγμή που το πλήρωμα του αεροσκάφους τελείωνε με τις τελευταίες ετοιμασίες για απογείωση.

Οι αεροσυνοδοί προσπάθησαν να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα, πριν τη μετακινήσουν στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, προκειμένου να γεννήσει. Μετά τη γέννα, μια γιατρός φαίνεται να κρατά το νεογέννητο μωράκι – το οποίο δεν ακούγεται να κλαίει – για να το συνοδεύσει εκτός του αεροσκάφους.

Όπως αναφέρεται, το μωρό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κοντινότερο νοσοκομείο, για να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Μέχρι τώρα, δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ